Bulart-blog
dear followers n readers..can u clik all this pics :)

fells like fools


aiyooo......harinie kputusan matrix kluar....
mmg x sbar nak tgk either dpt or x dpt....
hurm....tp...mmg sedih giler...bile tgk kputusan nyer x dpt....
i feels like dumb ler....
kgkwan aq dapat...aq je x dpt....aku rase..rase cam nak mnyendiri pown ade...
hurmm...btw congrate to kgkwan yg x dpt..guys aku rase malu nak kwn ngan korang...
nak cerite...moody je arinie...x taw la....i think coz of the matrix results..hurm..cmne la aku pasnie...
takotnye aku na tempuh hari yg bkal yg mndatang...
dgan diri aku yg mcm dah xde hala tju.....
i relly need someone to guide me for this time...aku x mmpu nak buat snsorang,,,,
Ya Allah berilah aku kekuatan untuk mnempuhi segala cabaranmu Ya allah......
 thanks for reading

Sentap Hati Mak Nak !!

6 SUDI MENGOMEN:

Akulae Fifie said...

just be urself la..
then..
ms depan cma selangkah..
y awk prlu wt..
maju n trus maju..
even xdpt mtrix..
but.. U len kn ade..

Ainur Najla Tajuddin said...

lek ar bro..
aq pown x dpt..
ceh mcm mnx jew..
heheheh...
tp tp tp an..
aq dew entrview cos ala2 lawyer seyh..
doa an aq ea aq dpt wat..
taw jew an aq nie jnis glabah,...
hhuhuh....

Ana Zainol said...

xdpt matrx bukan brmksud thats the end...
byk lg jln yg ada utk kte maju & berjaya...form6,asasi,sijil,diploma & etc...
tu sume one of the way yg kte boleh pilih...ramai je yg dari diploma or even sijil dah buktikan yg dorg pn boleh berjaya...smpai ada je yg dpt jd lecturer akhirnya...
so don't give up k!!!

zippo miller said...

Bro...Tq Follow...ape2 pon Blog ni pun ley membuatkan kite Berjaye....usaha tangga kejayaan

Berry Hardisakha said...

da follow mas,,,, ditunggu coment di y entry and law mau pasang banner saya ya mksh bgt

Sufinah Yussof (SY) said...

adik,
tak semestinya masuk matrik kite akan berjaya.salah tu.dimana ada kemahuan,di situ ada jalan.kalau terjatuh,jangan la terus baring.kalau nak rehat seketika takpe kot.bangun la semula.teruskan langkah.
akak ni bukan nya pandai sangat.lagi2 bab nak nasihat orang.sebab akak pon tengah on da way belajar tentang kehidupan.tapi akak bercakap melalui ape yang akak pernah rasa.
tak semua orang berani untuk menghadapi kegagalan.tapi gagal itu adalah nikmat yang Allah berikan pada hambanya.sebab ape?sebab di sebalik kegagalan yang kite dapat ade hikmah disebalik nya.
"kite ternanti-nanti akan matahari, tapi Allah berikan kite kilat dan hujan. kite tertanya-tanya kemanakah hilangnya matahari. Rupa2 nya Allah nak hadiahkan kite pelangi"
memang benar,berat mata membayangkan cerita adik,berat lagi bahu adik yang memikul semua ni.adik, akak pernah rasa ape yang adik rasa namun situasinya berbeza.
jangan mengalah k. ^_^