Bulart-blog
dear followers n readers..can u clik all this pics :)

Perjalananku Masih Jauh


huh.....jauh lagi niyh perjalanan aku...
esok bermula la segala-galanya
harap-harap dapat la interviuw tu....hope so la...
hari nie x excited mcm first interviuw aritu...
semuanya persiapan dah buat...
hurm esok tawakal je la..
kate akk aku..
"kalu kat situ rezki ko dek....
mesti dapat nye"
hurm.....klau rezki
klau bukan rezki aku...
dah kompom2 nye aku akan menatapi hari yg membosankan nieh...
haiyooo aiiii...
nak stdy x dapat....
dapat twaran best2 tp tolak.....hish..
cmne la na pujuk bpak aku niyh...hari2 kot dok pikir pasal niyh...
da x larat da nak fikir...
argh stop la dulu pikir psal bnde nie....
no im fokus tok interview esok....kalu dapat...
alhamdullillah...
wif my gaji aku nak stdy balik walaucmne susah pon aku kn stdy gak...
ade yg kate susah buat PJJ nie...tp tu bg dieorg....but 4 me...
kalu aku nak sesuatu uh...aku akn buat smpai dapat...

Ya Allah tabahkan lah hati hambamu ini dalam manghadapi hari yg bakal mendatang...
Kalu Di situ rezki ku...berilah peluang peluang kepada ku...
kalu bukan rezki,x mngapa..
kerna aku tahu engakau telah metapkan segalanya-galanya untuk setiap manusia...
aku redha dgn ketentuan mu.......


peeps.....wish me luck okey......heee.......chill la beb...

Sentap Hati Mak Nak !!

19 SUDI MENGOMEN:

farisya risya said...

smbung la stdy...try mnx uitm...compom dpt..:)

fafa (n_n) said...

btul jugak tu, mgkin dari hasil ape yg kite dapat tu la dapat jugak penuhi sgale impian kita. goodluck 4 2morrow

Lengkong said...

kenapa ko x sambung study?? ada maslah ke

Anonymous said...

manyak2 kan berdoa ye..family n kwan2 ade di blakank ko utuk mmberi support k..gudluck

Anonymous said...

Insyaallah , tuhan telah sediakan yang terbaik untuk kita . Usaha dan terus usaha . Allah s.w.t tidak penah kejam pada hambaNya . Allah s.w.t Maha Mengetahui dan Maha Berkuasa . Kita perlu sentiasa ingat padaNya kerana DIA tidak pernah lupa akan kita hambanya yang kerdil ini .

Rizwan Bin Mat Nawi said...

t guys...sye amt menghargai komen anda semua

anis said...

byakbyak berdoa lh kawan,,hope ade tu nty pluang na sambung blaja,,,,samesame berdoa ea...:-)

AbgferOz said...

fuhhh... mudah mudahan dipermudahkan interview kau.. amin...

s0me0ne said...

hee..actly,,intrview 4 wht??
hee..papepon,,doa n tawakal..insyaAllah,,ad rzki,,ad la..jgn pnh ptus asa okeyh..Allah da tetapkn ssuatu yg tbaik tok kite..=)

adeela's aziz said...

chaiyokk chaiyokk. sesungguhnya yang MAHA ESA tahu ape yang terbaek untuk umatnya. kite hanya mampu berdoa, berusaha and tawakal jee. ;)

ashycap muner said...

gut luck dude!!

Aimifiqa said...

all da best in future life. sukses selalu. :D

husnazahidi said...

wish u da bez!!

Ninie said...

Good Luck....bersabarlah...rezeki ada di mana2 ok... cuma kna ingat, rezeki x dtg bergolek. Dh follow chubby n like fanpage juga. Thanks sudi singgah blog ninie.

Ninie said...

oh ya...sudi2 la follow Ninie juga...

ieyza afieyna said...

insyaALLAH.. t ade la rezeki.. berdoa..

yayath said...

good luck:)

kpah k-poh said...

tulisan biru merah...tak berapa nak jelas bila baca..almaklumlah..rabun..!!!.apa-apa pun follow dan like..

khairul said...

good luck dear